Anios Uncredibul Chocolate boy

 Mosse är en under bar brun och tan hane som älskar bus och lek. Han är efter Anios Qvick step och Petterssons Yvette. Mozart är duktig på nosework och tävlar i detta.

 

 

Obi-Wan-Kanobi

Obi är en brun och tan hane med mycket färg och extremt bra päls kvalite. Han är ögonlyst 2019 ua. Obi är en lättlärd kille som kan massor av nyttiga saker.Som samla matskålar efter middagen, hämta strumpor åt oss och annat kul.

 

 

 

Truffle Belaruskie iban falvarak-rar

Thru är min fina och roliga kille från Vitryssland. Han är en aktiv grabb som är extremt lättlärd och älskar att apportera. Han appoterar både på land och i vatten. I hans släkt finns bra fågeljakts hundar och utställnings hundar. thru har under 2019 har 3 valpkullar som det ska bli roligt att följa.Flera visar bra anlag för jakt,spår och nosework.

Thru är utställd vid flera tillfällen och har fått cert och Bir i sverige och reserv cert i finland.2018

Thru är ögonlyst 2019 ua

Anios Willy Wonka Chocolate factory

Snyggwe är den coolaste killen som finns. Han är alltid glad men lugn. Underbar att ha med sig överallt och älskar utställningar. Han är svensk och Finsk utställnings champion och duktig på att anv nosen. Han skvallrar alltid om någon har en lite skada eller sår. Då är kan där och luktar och säger till. Snyggwe är ögonlyst 2019 ua.

Snyggwe ägs av min Kennelhjälp Kristina Larsson