Anios Tass och Nos

Jag som äger och driver detta hundtrim heter Joanna Haake och jag har friserat hundar i över 20 år. Jag klipper och trimmar alla typer av hundar med special kompitens av flera olika raser. Jag har klippt flertalet raser till utställning men klipper lika gärna vardags frisyrer då man kan göra dessa lite roligare och inte lika strikta.

Man kan hos mig välja att vänta kvar med sin hund eller åka vidare till tex Sala och titta i affärer el passa på att ta en fika på dom många cafeèrna i centrum. Vill man åka lite längre kan hunden stanna några timmar extra om man vill.

Har man barn med sig kan dom klappa getter och hästar och ibland även valpar som finns i kenneln.

Vi tänker på kunden och sätter hunden i centrum.Mina trimkunder har även möjlighet att ha sina hundar inackoderade hos mig till fördelaktiga priser.

Kunder från långväga tex,Stockholm, Bålsta, Uppsala m.f har förtur till helger och kvällar men jag försöker alltid tillmötes gå kunden på bästa sätt så har ni önskemål på tider som inte står så fråga gärna.

Jag har under flera år samarbetet med Din Veterinär Smådjurs praktiken för frisering av katter. Katter uppskattar väldigt sällan att bli klippta och för att underlätta det psykiska besväret för dessa så ger vi lugnande innan klippning. Detta sker efter besiktning av veterinär och ev provtagning om så behövs. Du kan även passa på att få din katt Vaccinerad,Tanstens sanerad m.m. under klipp besöket.Klippning sköts av mig och det andra görs av utbildad och kunnig personal antingen i Enköping eller i Sala.

För bokning av katt klippning kan ni ringa Veterinärklinink på

Sala         0224-13551
Joanna     076-8426166 el   0224-26166

För bokning av Hund el kanin
Joanna     076-8426166   Trimmet    0224-26166
Fax           0224-26122
Mail          joanna@anios.se
Shampo,Balsam och pälsvård verktyg  säljes till bra priser efter beställning. Säg till vid tids bokning så försöker vi ha det hemma tills ni kommer.

Betalning kan ske kontant eller med kort  (ej AmerikanExpress).                 

Undrar du över priset !

För priser se PRISLISTA eller ring och fråga.

VÄLKOMMNA