Alderlyst Anakin-Ferrari

Anakin är en fellponny som är född i danmark och vi köpte honom som 2 åring.Han är född-07 och är ca 135 cm hög.  Han är en tuff ponny som inte är rädd för något utan alltid nyfiken och framåt. Mycket lättlärd och arbetsvillig och älskar att jobba. Han går Distans och körning och gillar alla typer av jobb.

Anakin som 5 åring

Spender

Spender är ett svenskt halvblod som kom till oss i dec2013. Han är en mycket bra allt i allo häst. Han går körning,hoppning,dressyr,western,ponnyridning och uteritter. Allt lika glatt och lätt. Han är en trevlig kille med lagom motor. Spender tävlar i hoppning,distans och körning

Spender är efter svenska bra avels linjer

Hackebackens Teetonka " Marty"

Detta är en Welsh Mountin på 110 cm som vi har som barn ponny och kör ponny. Han är den snällaste lilla kille som finns och tävlar mest i körning med team Haake men också några pay and jumps med barnen. Marty är av färgen Cremello och har blåa ögon. 

Findus

Findus är en welsh mountin ponny som är 117 cm hög och född 2004.Fux med vita ben och bläs. Han är en pigg och glad ponny som gärna går pat körning tillsammans med Marty eller Nougat. Han är även en duktig ridponny och är supersnäll för barnen att pyssla med.

Exzentrics Nougat

Nougat är en welsh mountin ponny på 120 cm. Fux med vita ben och bläs. Nougat är född 2001 och lånas in av Kina Widen sen 2016. han är en underbar ponny som tar livet med ro. Han är en duktig körponny. Nougat är en jätte bra ponny för barnen att köra då han inte har så bråttom. Han går även par med Marty och Findus. Värdens snällaste ponny att börja rida på.