Amris Tikar

Detta är den lilla pigga spaniel rasen som passar till det mesta aktiviteter.
Jag själv har mina som sällskap,stallhundar,viltspår,agillity och utställning.
Denna lilla hund är alltid glad och possitiv vare sig det gäller klippning eller gosa i soffan.
Jag har födit upp denna ras sedan -96 och har alla mina hundar bor inne med familjen och inte i något hundhus. Valparna som jag säljer flyttar inte före 9 veckors ålder och är då vaccinerade,veterinär besiktigade,id märkta,avmaskade och försäkrade.Dom är alltid registrerade i svenska kennel klubben då jag har godkänd kennel sen många år.Alla valpar får ett valp paket med sig som innehåller foder, information, leksaker, koppel, m.m.
Mina huvudsakliga färger är Svart, Svart och Tan, Brun, Brun och tan, men har just haft en kull med buff (ljus beige).
Jag har även flera hanar till avel för ögonlysta och renrasiga amrisar.
Ni är alltid välkommna och hälsa på och träffa mina hundar om ni är intresserade av att veta mer och ev boka en valp.

Tre grabbar i olika färger.

Anios First Option

Anios First Option  "Godis"
Detta är min stamtik och den självklara drottningen bland alla hundar.
Godis är min prinssessa och får nästan göra vad hon vill vilket oftas är att ligga högt och spana på dom andra i flocken.
Hon är mamma till tre kullar där jag har kvar Pralin, Alfons och Brownie.

Godis

Anios Match made in heaven

Anios Match made in heaven "Pytte" är från Pralins första kull och en riktigt energi knippe.Pytte älskar att springa och hoppar som en gasell. Hon har varit lite barnslig ända fram till 2 1/2 år så hon är inte utställd ännu men ska med ut i ringarna under 2010. Pytte är en jätte bra barnvakt till valpar och är genom snäll och rar. Hon är en hungrig amris som gärna tar en extra portion mat om tillfälle ges.
Pytte delägs nu med Kristina Larsson som sköter lydnads träningen med mina hundar.

Pytte

Anios Lovely chocolate girl

Anios Lovely chocolate girl "Wilda" är en brun tik ur Godis andra kull.Pappa är Amerizells chocolate teddy bear.Wilda är utbildad våsd hund och har sedan hon var valp jobbat på ett äldre boende med sin matte Kristina Larsson.
Wilda har blivit utställd några gånger med bra kritik men behöver hålla koll på sin vikt då hon gärna plockar smulor lite här och där. Wilda är den snällaste hund som finns och hon är en riktig choklad karamell.Wilda i snöyran

Anios One's in a lifetime

Anios One's in a liftime " Wåfflan" Detta är min första buffa sen 90 talet.Hon är ett riktigt yrväder och hittar på satyg hela tiden. Hon älskar att tugga läder precis som sin pappa så man får passa hästgrejorna så dom inte glöms framme. Wåfflan är en riktig showapa och älskar att visa upp sig. Hoppas på att detta ska bli min nya utställnings hund.

Wåfflan väntas valpa under påskhelgen 2015.

Wåfflan

Lollipop

Lollipop är en brun och tan tik som jag köpt av Carina Johansson i Uppsala. Det är min hane Anios Little milk and chocolate "Brownie" som är pappa.

Lollipop bor just nu hos min kompis Anette Örtenberg och hennes 3 barn. Lolla bara älskar att vara där och följa med Anette på jobbet.

Petterssons Yvette

Greta heter den senast köpta medlemmen i familjen och hon är köpt utav en kompis i Vittinge. Greta är född 0902 och har helt nya linjer med brunt bakom sig. Det ska bli jätte kul och se vad det kan tillföra aveln i framtiden.

Hon är mamma till Mosart och Snöret

Anios Cornetto Cinnemon

Caramell har fått sin första kull med valpar och från den har jag sparat ANios Cornetto cinnemon. "Cinnemon". Hon ska få följa med ut i utställnings ringarna från sommaren.

Anios Pumking pie

Skräp är en russel efter Caramell och halvsyskon till våran Cinnemon. Hon är en pigg lite stutsboll som älskar alla. Den bästa valpvakten man kan ha.

Anios Yeam work

Gissa de du är en svart tik som är född 201. Hon är efter Pytte och en hane från Highlights kennel som kallas Figge. Detta är min lilla prinssessa. Gissa har en päls som är underbar att sköta och hon är ofta med mig i stallet och hjälper till

Anios Vanilla chocolate cream

Snöret är det senaste tillskottet i flocken och är efter Greta och Obi. hon är född på nyårsafton 2014 och är en väldigt lugn och rar valp. Hon har en jätte fin btun färg med mörk tan