Valparna är nu födda för 2019

Valparna efter dom 2 tikar som parats i år har nu kommit och mår fantastiskt. Det är 2 kullar med choklad och tan färgade små amris valpar. Kullarna har två systrar som mammor och samma pappa.

Kull 1 

Anios Wish for a chocolate star (Maja) SE58026/2015

Truffle Beloruskiy Ibn Falvarak-RAR.(Thru) Importerad från Vitryssland SE48220/2017

Maja är en super trevlig familje hund som ägs av en familj i enköping och hyrs in av mig för denna kull. Hon är det snällaste lilla hund som finns. Maja gillar alla människor och är väldigt social av sig.

Thru är en glad och aktiv hane som gillar att vara med där det händer saker. Han är utställd under 2018-19 med bra resultat.(cert och bäst i ras på Skk Gimo). Han gillar att appotera och bär in posten varje dag. Han är lättlärd och framåt.

Då valparna nedärver mamma och pappas temperament är det viktigt för oss att föräldrarna komplitterar varandra bra. Denna kull kommer bli super bra som både sällskap och arbets hundar.

Det finns nu kvar

1 hane med vitt bröst och vira tassar

1 hane med vitt bröst och vit haka

1 hane som är helt brun och tan

1 hane som har en stjärna på bröstet

3 tikar är redan (sålda)

Denna kull är leverans klar i slutet på augusti.

 

Kull 2

Anios Vanilla Chocolate cream (Snöret) SE14320/2015

Truffle Beloruskiy Ibn Falvarak-RAR.(Thru) Importerad från Vitryssland SE48220/2017

Snöret är en helsyster till Maja från en tidigare kull. Hon är är väldigt lika Maja i temperamentet. Det märks att dom är syskon. Snöret är väldigt lättlärd och gillar olika aktiviteter men gillar också att jäsa på soffan regniga dagar.Hon har exlent och CK på utställning och godkännt anlagsprov i viltspår.

Både Snöret och Maja är syskon till Anios willy wonka chocolate faktory "Snyggwe" som är svensk och finsk utställnings champion.

I denna kull finns det

1 tik med lite vitt på bröstet mörk i färgen(såld)

1 tik utan vitt som har mycket tan tecken och lite ljusare än sin syster ( Såld)

1 hane med mycket tan tecken

1 hane redan (såld)

denna kull är leverans klar i september

Är ni ute efter en bra och lättlärd familje hund är detta de optimala valet. Jag avlar på Friskhet, Temperament, Bra pälskvalitet och bra utseende. Jag vill att mina hundar ska vara lättlärda och arbets villiga och ha päls som alla kan klara av. Vare sig man vill åka på utställning, gå nosework, rallylydnad, viltspår eller ha en familje hund så passar dom hundar jag föder upp till det mesta.

Välkomna att boka din valp för leverans i september 2019

Flera bilder kommer inom kort